Competiții teatrale și recitaluri „amicale” la „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“

Cea de-a treia ediție a evenimentului estival se va desfășura în perioada 6-29 august, în locul deja consacrat: în Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie. Întâlnirile cu teatrul vor avea loc în serile de vineri, sâmbătă și duminică. Constănțenii și turiștii pasionați de teatru în aer liber sunt așteptați, anul acesta, la o ediție îmbogățită a proiectului „Seri de teatru la Pontul Euxin”, căreia i se adaugă și muzica. Festivalul este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța. Anul acesta, „Serile de teatru și muzică la Pontul Euxin” vor avea o structură competițională. Prima săptămână se va desfășura sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin”. În competiție intră spectacole susținute de studenți de la universități din Constanța, București, Târgu Mureș și Iași.

afis Seri de teatru si muzica la Pontul Euxin

Vineri, 6 august, de la ora 21:00, este programat spectacolul Universității „Ovidius“ Constanța, urmat de la ora 22:30 de un atelier cu public susținut de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Sâmbătă, 7 august, de la ora 21:00, în concurs intră spectacolul Universității de Arte din Târgu Mureș, urmat de la ora 22:00, de reprezentația celor de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Seara de sâmbătă se încheie cu un atelier cu public susținut de oaspeții de la Târgu Mureș.

Duminică, 8 august, de la ora 21:00, va avea loc spectacolul susținut de studenții de la Universitatea Națională de Artă Teatrală din Cinematografică „I. L. Caragiale” din București, urmat de un atelier cu public. Primul weekend cu teatru la Pontul Euxin se va încheia cu gala de premiere.

Următoarele trei weekend-uri sunt dedicate profesioniștilor. Vor fi spectacole și recitaluri „amicale”, necompetiționale, după următorul program:

Vineri, 13 august, de la ora 21:00 – „Fata din curcubeu“(București) / „Târguială cu bucluc“ (Constanța)

Sâmbătă, 14 august, de la ora 21:00 – „Poveste din Bucureștiul de odinioară” – Concert Miruna Ionescu și Taraful

Duminică, 15 august, de la ora 21:00, „Emigranții“ – Teatrul Mic București

Vineri, 20 august, de la ora 21:00 – „Ivan“ – Teatrul din Stejari Iași

Sâmbătă, 21 august, de la ora 21:00 – „Viață conjugală anormală“ – București

Duminică, 22 august,  de la ora 21:00 – „Soț de vânzare” – București

Vineri, 27 august, de la ora 21:00 – Concert muzică ușoară românească

Sâmbătă, 28 august, de la ora 21:00 – Concert Mihalache Band

Duminică, 29 august, de la ora 21:00 – „Actrițele“ – Constanța

Clipul de prezentare poate fi descarcat accesând AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *