Spread the love

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a prezidat, miercuri, 23 martie a.c., şedinţa săptămânală a Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană, în cadrul căreia s-a discutat nivelul de realizare a măsurilor restante planificate pentru luna martie. În acest sens, au raportat Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, Consiliul Concurenţei şi Ministerul Apărării. De asemenea, a fost prezentată  informaţia cu privire la implementarea angajamentelor înscrise în Foaia de parcurs de către Ministerul Justiţiei şi Ministerul Finanţelor.

Prim-ministrul Pavel Filip a atenţionat membrii Comisiei cu privire la obligativitatea respectării termenelor stabilite şi a deciziilor luate în cadrul Comisiei, în vederea implementării Calendarului de restanţe şi Foii de Parcurs privind agenda de reforme prioritare.

Şeful Guvernului de la Chișinău a cerut consolidarea eforturilor şi urgentarea eliminării restanţelor, astfel încât să fie ajustat Planul Naţional de implementare a Acordului de Asociere.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *