Spread the love

Astăzi, 14 februarie 2019, polițiștii locali au depistat trei persoane care ofereau spre vanzare 18 pachete cu tigări fără timbru accizabil.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit Poliției Locale Constanța, comercianții ambulanți acționau în perimetrul aferent pieței agroalimentare Tomis III  din municipiul Constanța.

„Persoanele (un bărbat în vârstă de 32 ani și două femei cu vârsta de  55 ani, respectiv 33 ani) au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității, aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiecare, în baza Legii nr.12/1990 – privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și a fost dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor de țigări fără timbru. De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, indiferent de intervalul orar, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare. Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp)”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *