Comerțul ambulant, sancționat dur de polițiștii locali constănțeni: Peste 500 de AMENZI, în valoare de peste 100.000 de lei!

De la începutul lunii mai și până în prezent, agenții Direcției Generale Politia Locală au acționat pe raza municipiului Constanța, inclusiv în stațiunea Mamaia, atât pe segmentul stradal cât și pe plaje pentru a verifica respectarea prevederilor O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață și ale H.C.L. nr. 427/2017. Iar abaterile nu au lipsit. Polițiștii locali au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 103.450 lei.

Potrivit municipalității, au existat  situații în care polițiștii locali au dispus confiscarea bunurilor folosite la săvârșirea contravențiilor respective, atunci când acestea nu au fost distruse chiar de contravenienți la vederea polițiștilor locali. Au existat  situații în care polițiștii locali au dispus confiscarea bunurilor folosite la săvârșirea contravențiilor respective, atunci când acestea nu au fost distruse chiar de contravenienți la vederea polițiștilor locali.

Pentru a ne bucura de un litoral civilizat și sigur trebuie să acționăm împreună. Semnalați orice situație întâlnită la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922”, precizează Poliția Locală Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.