Comedii și filme de aventuri în aer liber pe Faleza Cazino din Constanța, între 6 și 18 august

Evenimentul Filme în aer liber revine la Constanța, pentru un nou sezon de cinema în aer liber, între 6 și 18 august, pe Faleza Cazino, cu o selecție specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune comedii, filme de aventuri și filme pentru copii și familie ale tuturor timpurilor.

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, organizat de Asociația Culturală Metropolis, iar accesul este gratuit. Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m², Filme în aer liber la Constanța oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general.

Prima săptămână (6-11 august) este dedicată filmului de comedie. Cea de-a doua săptămână (12-18 august, cu excepția zilei de 15 august) este dedicată filmului de aventuri și debutează cu filmul VIAȚA LUI PI (R. Ang Lee), câștigător a 4 premii Oscar – pentru Cel mai bun regizor, Cea mai bună imagine, Cele mai bune efecte vizuale, Cea mai bună coloană sonoră.

Filme în aer liber la Constanța se încheie cu un nou film pentru copii și familie – CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ (R. Marc Forster)

Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii vor mai avea parte de multe alte activități:

9 august, 19:30-21:00 Atelier de jonglerie și flow art cu CRISPUS

10 august, 20:30-21:30 Spectacol de percuție cu Bălașa Percussion Group

11& 18 august, 19:30-21:30 Eveniment pentru copii Creative Arts

20:30-21:00 Spectacol de magie cu MAGITOT

16 august, 21:00-21:30 Spectacol de circ social și artă stradală cu PARADA

17 august, 20:30-21:30 Dezvoltare prin muzico-terapie cu Echipa TOTEM

Detalii despre filme, activități și programul complet al evenimentului găsiți pe site-ul filmeinaerliber.ro.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *