Comănescu, încă un picior în groapă. Sediul Vega Turism, EXECUTAT SILIT! Invitație la licitație, din partea ANAF

Săptămâna și vestea proastă pentru președintele Grup Servicii Petroliere, Gabriel Comănescu. După ce mai mulți angajați au zguduit compania cu proteste și greva foamei, pentru că nu și-au primit salariile, de data aceasta Comănescu intră sub zodia executărilor silite. Potrivit unui anunț al ANAF, intrat în posesia TOMIS NEWS, pe 23 august a.c., ora 13:30, se vor vinde la licitație bunuri imobile deținute de SC Corona Crewing SRL, societate comercială deținută de Gabriel Comănescu, ca urmare a ceea ce președintele GSP obișnuiește în ultimii ani: neplata datoriilor.

CITEȘTE ȘI:

Compania GSP, zguduită DIN NOU de GREVA FOAMEI: „Sunt operat la inimă și nu am voie să stau în soare, dar văd că numai așa ne primim drepturile”!

Astfel, sediul Vega Turism este scos la o primă licitație. De altfel Corona Crewing a postat un anunț la sediul de pe bd. Tomis nr. 133, potrivit căruia și-a mutat activitatea în baza GSP, la dana 34 din Portul Constanța.

executare gsp

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Comănescu, încă un picior în groapă. Sediul Vega Turism, EXECUTAT SILIT! Invitație la licitație, din partea ANAF

  • luni, 21 august 2017 la 18:04
    Legătură permanentă

    Este un nemernic care isi bate joc de atîtea familii nu exista dreptate in tara asta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.