Spread the love

Aproximativ 25 de angajați ai Grup Servicii Petroliere au protestat la sediul companiei, miercuri dimineață. Aceștia sunt disperați pentru că președintele GSP, Gabriel Comănescu, le promite reeșalonări ale restanțelor salariale de mai mult timp și de care nu se ține de cuvânt. De altfel, protestul este singura formă prin care acești angajați obțin, fie și în rate, niște sume care le sunt necesare. Protestele se țin lanț la GSP de mai multe luni, s-a ajuns de câteva ori și la greva foamei, dar și la apeluri disperate, întrucât unii dintre aceștia susțin că sunt și bolnavi și drepturile salariale se duc fie pe datoriile acumulate în perioada în care nu au fost plătiți, fie pe medicamente.

Miercuri, unul dintre protestatari susținea că este bolnav de cancer și nu mai poate aștepta la nesfârșit promisiunile neonorate ale lui Gabriel Comănescu. Cu încă o rată de 500 de dolari aprobată, protestatarii au plecat după aproximativ două ore de manifestații.

CITEȘTE ȘI:

Tot mai mulți angajați împotriva lui Comănescu. PROTEST la GSP: „Ne spun că nu primesc bani de la Petrom”

Omul de afaceri Gabriel Comănescu, președintele grupului de firme GSP, este cel mai bogat constănțean, cu o avere de 200-250 de milioane de euro, bani obținuți din platforme petroliere, construcții marine și hoteluri, clasându-se pe locul 17 la nivel național în cea de-a XVI-a ediție a Top 300 cei mai bogați români „Capital”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *