Comănescu, comportament SINISTRU la adresa angajaților neplătiți: „O să mai primiți banii la proces, cu protestele voastre!”

Un om de nimic este un om care nu își respectă cuvântul. Dar, un om care promite că va plăti datoriile, pentru ca, la două minute după această promisiune, să susțină că „mai primiți banii la proces”, cum s-ar putea numi?

Angajații disperați ai Grup Servicii Petroliere au protestat din nou, luni, la sediul companiei. Sătui de promisiunile neonorate și de „dusul cu zăhărelul”, angajații care au ajuns la limita disperării, prin neprimirea salariilor pentru care au muncit după mai multe luni, s-au confruntat cu o situație inedită în această dimineață.

Angajații GSP au ajuns la DISPERARE! Proteste la sediul companiei lui Comănescu. „Avem reeșalonările semnate, ștampilate și nu ni se dau banii!”

Pentru prima dată, președintele GSP, Gabriel Comănescu, a ieșit din confortul biroului pentru a discuta cu cei cărora le datorează salariile. Discuția a fost scurtă și a conținut o nouă promisiune din partea lui Comănescu: „săptămâna asta primiți banii!” Imediat după această promisiune, protestatarii au ieșit din incinta companiei și Comănescu a strigat după ei: „o să mai primiți banii la proces, cu protestele voastre!”

Este mărturia unuia dintre cei țepuiți de Gabriel Comănescu, prezent la eveniment:

„A fost foarte scurtă conversația, nu a durat mai mult de două minute. Ne-a promis că o să ne bage banii săptămâna asta, personal domnul Comănescu, ni s-a făcut semn să ieșim afară și când am ieșit tot el (Comănescu – n.r.) ne-a spus că o să mai primim banii la proces! Ni s-a spus că dacă vrem banii să ieșim și când am ieșit ne-a spus că „o să mai primiți banii la tribunal, cu protestele voastre”. Luni mergem pe platoul de la Instituția Prefectului, așteptăm să ne iasă autorizația. Până atunci, vom protesta zilnic la sediul companiei”, ne-a spus Alexandru Luca, angajat al GSP.

Comănescu știe pe ce se bazează. Angajații săi au semnat contracte pe firme înregistrate în Dubai și de aceea nu intenționează să își plătească datoriile. Fie că vorbim de colaboratori, fie că vorbim de angajați, GSP nu are de gând niciodată să își achite datoriile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*