Comănescu a ajuns la fundul sacului și este încolțit de angajați! Angajat de pe platformă, în grevă „Femeile de serviciu nu și-au mai luat salariile de patru luni!”, „Râd filipinezii de noi în voiaj”

Grup Servicii Petroliere a trecut de mult stadiul de dificultate și a ajuns, literalmente, în cea de disperare. Președintele GSP, Gabriel Comănescu, a fost la un pas să se trezească cu zeci de angajați la poarta casei sale și a fost nevoit să tragă din nou de timp. Fără încasări, cu datorii „până în tavan”, Comănescu încearcă o nouă prostire a angajaților care au depășit limita suportabilității. Unii dintre ei nu și-au mai primit salariile din… 2015!

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Gabriel Comănescu pune ÎN PERICOL activitatea maritimă. Încolțit de datorii, Grup Servicii Petroliere este chemat în judecată de CERONAV!

Aproape 270 de angajați ai GSP s-au mobilizat pe Facebook pentru a-și cere drepturile. Tatăl unuia dintre ei a fost până de curând în greva foamei, iar TOMIS NEWS prezintă din discuțiile acestora situația alarmantă în care a ajuns Gabriel Comănescu. Promite în mass-media contracte imaginare, pierde în instanțele judecătorești pe bandă rulantă unde a fost chemat fie de foștii colaboratori, fie de foștii angajați. Toată lumea care a colaborat cu GSP are drepturi bănești de revendicat și, luni, Gabriel Comănescu le-a oferit angajaților revoltați o nouă minciună: le-a promis reeșalonarea plăților salariale începând cu data de 10 februarie, pentru ca unii angajați să stea marți dimineață la poartă, unde li s-a trecut numele pe o foaie. Din cauza „numărului mare de solicitări” s-a apelat la varianta „câte 15 pe zi”, ceea ce înseamnă că în nici un caz, matematic vorbind, plățile nu sunt posibile începând cu data de 10.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV: TOMIS NEWS ajunge la nivel internațional: SCANDAL în Azerbaidjan! Vizat: Gabriel Comănescu și bărcile sale de pescari din Mexic

S-a plâns și se plânge mult pe grupul angajaților GSP, batjocoriți de Gabriel Comănescu și mulți dintre ei au făcut solicitări pentru protest la Primăria Constanța, au cerut ajutorul mass-media și au început să discute cu avocați.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Procesomanul Comănescu își continuă traiectoria: pierde pe bandă în instanțe și își minte angajații că le plătește salariile restante de un an!

Oferta lui Gabriel Comănescu pentru angajații revoltați:

3

4

Primele probleme la nici 24 de ore de la „oferta” lui Comănescu:

1

2

5

„Boală lungă, moartea pacientului”

6

Mobilizare pentru protest

7

Angajat în grevă

8

Bani de recuperat

14

13

12

21

Fără apă și mâncare pe Jupiter

15

Salarii neprimite din 2015:

17

„Râd filipinezii de noi”

18

Salarii neplătite pentru… femeile de serviciu!

19

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *