Codul Rutier: Schimbarea poziției vehiculului implicat într-un accident de circulație te trimite la ÎNCHISOARE până la 7 ani

O greșeală le poate aduce șoferilor o condamnare de până la șapte ani de închisoare șoferilor care au fost implicați în accidente rutiere. Oricât ar încerca să respecte toate normele și regulile stabilite prin actualul Cod Rutier 2022, o clipă de neatenție poate avea consecințe cât se poate de grave. O decizie apărută la începutul lunii mai și oficializată la mijlocul lunii iunie a Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) a adus lămuriri importante în ceea ce privește un gest făcut de unii conducători auto într-o anumită situație. Aceasta este greșeala pentru care șoferii riscă până la șapte ani de închisoare.

O sintagmă din actualul Cod Rutier 2022 a ajuns să fie analizată de ICCJ. Printr-o decizie ce a apărut întâia oară la începutul lunii mai și a fost oficializată miercuri, 15 iunie 2022, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a adus lămuriri în ceea ce privește un… CITEȘTE ÎNTREGUL ARTICOL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.