COD GALBEN la Constanța: Ninsoare și vânt la malul mării

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis o avertizare de cod galben de pentru municipiul Constanța, valabilă de luni, 28 februarie, de la ora 06:00 până marți, 1 martie, la ora 10:00. Temporar, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare iar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală care vor depăși 70km/h. În funcție de intensitatea și evoluția fenomenelor meteorologice, Primăria Constanța este pregătită pentru intervenții. Imediat ce va începe să ningă utilajele vor fi poziționate în mai multe puncte din oraș și vor împrăștia material antiderapant.

„Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă. De asemenea, având în vedere că vântul va sufla cu putere, cetățenii sunt rugați  să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie”, au precizat reprezentanții municipalității.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *