Coarnă (SNPPC) așteaptă DEMISIA lui Vela: „Mi-a plăcut reacția lui Iohannis, dar trebuia să o spună CLAR!”

Gafele succesive din ultimele zile ale ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, au fost taxate foarte dur, miercuri, de președintele Klaus Iohannis. Chiar înainte de o ședință a șefului statului cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, printre care și Vela, Iohannis a spus că solicită revenirea asupra Acordului dintre MAI și BOR privind organizarea forțelor de ordine pe perioada sărbătorilor pascale. Imediat după anunțul privind semnarea acestui acord, polițiștii și jandarmii au fost supuși umorului public, fiind percepuți ca subordonați ai Patriarhiei.

Marți seară, Vela a invocat o alinare spirituală printr-un astfel de acord, iar reacția lui Iohannis a fost foarte dură. Astfel, în cadrul ședinței de miercuri, este foarte probabil ca Vela să fie îndepărtat de la conducerea ministerului, aspect așteptat și de președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

„Este cel mai slab ministru din 1990 până azi! I-am cerut demisia! Ce să comentez despre comportamentul lui? Am văzut cu toții aseară: aroganță, nesimțire și incompetență, le are pe toate trei! Nu cred că își va da demisia, pentru că este arogant. M-a bucurat reacția președintelui Iohannis, dar trebuia să spună clar că îi cere demisia”, a spus Coarnă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *