Coarnă (FSNPPC) a LUAT FOC pe ministrul Fifor în privința secțiilor rurale de poliție! „Nu știe, nu înțelege! Secretarii de stat să se bărbierească, să se tundă și să PLECE ACASĂ!”

Conducerea social-democraților s-a reunit, sâmbătă, în stațiunea Mamaia, în cadrul Comitetului Executiv Național. Printre subiectele de discuții s-au regăsit analiza miniștrilor PSD, situația ministerelor lăsate libere după ieșirea ALDE de la guvernare ș.a.m.d. Totodată, după CEx, a avut loc și întâlnirea deputaţilor şi senatorilor PSD cu conducerea partidului.

După acest periplu politic, secretarul general al PSD, ministru interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a precizat faptul că există intenţia de reînfiinţare a unui post de poliţie în fiecare localitate, astfel încât să nu mai fie arondate mai multe localităţi unei singure secții, întrucât nu există primar care să nu vrea asta în localitatea sa.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Fifor, la conducerea MAI, s-a născut talent și a murit speranță. Este convingerea tot mai clară a sindicatelor și a polițiștilor, care consideră că reforma intens trâmbițată de Fifor nu are substanță și, mai grav, nu are legătură cu nevoile ministerului. Imediat după afirmațiile lui Fifor de la Constanța, președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, s-a arătat dezamăgit de ce planuri există la vârful MAI.

„În România sunt 2.686 de localități rurale și în fiecare comună există câte un post de Poliție, plus secție de Poliție la fiecare zonă! Avem 2.686 de comune și în fiecare comună există un post de Poliție! Sigur că sunt secții de poliție rurale la care sunt arondate mai multe posturi. Este foarte bine cum este acum, el (Mihai Fifor – n.r.) nu știe, nu înțelege, nici secretarii de stat! Problema de fond este de personal, încă 10.000 de oameni trebuie angajați neapărat. Cine îi mai înțelege pe ăștia? Nu înțeleg nimic! Posturile de Poliție despre care vorbim sunt din 1970, sunt vechile posturi de miliție comunale! Secțiile rurale sunt altceva! În cadrul unei secții comunale sunt 6-10 posturi comunale… (…) Mă uit la secretarul de stat (Daniel Chirilă – n.r.) care e degeaba acolo! Să plece acasă! Cu toții să plece acasă! Să se bărbierească, să se tundă și să plece acasă!”, a spus Dumitru Coarnă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.