Spread the love

La Mangalia are loc, vineri, conferința formațiunii locale a PSD, iar președintele PSD Constanța, Felix Stroe și președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, au ținut ca evenimentul să fie unul de forță. PSD Mangalia și-a anunțat candidatul la Primărie, în persoana lui Nicu Moroianu, iar la această luptă vor pune umărul și ALDE și PNȚCD și… Zanfir Iorguș.

Cele trei formațiuni politice și Iorguș au pus astfel bazele Mișcării Uniți pentru Mangalia, care are ca scop, evident, debarcarea primarului Cristian Radu.

„Cetățenii Mangaliei merită mai mult decât au primit în ultimii ani. Mă bucur să simt că, astăzi, cetățenii Mangaliei sunt uniți. Acest acord se va transforma într-o alianță electorală și sunt forțele politice majoritare din Mangalia, sunt ONG-uri, este alături de noi un vector important de imagine – Zanfir Iorguș. Uniți Pentru Mangalia – nu avem cum să ratăm acest moment atât de apropiat! Desigur, este un acord la care pot adera și alte forțe politice, ONG-uri, persoane fizice. (…) Avem candidatul, astăzi îl lansăm în cursă, pe Nicu Moroianu. Avem cel mai bun candidat, este candidatul PSD, susținut de o largă coaliție de forță”, a spus Felix Stroe.

Candidatul alianței, Nicu Moroianu, a punctat faptul că Mișcarea lansată vineri este un manifest pentru libertate.

„Este onorant, copleșitor să ți se acorde atâta încredere și voi face tot ce ține de mine să nu dezamăgesc sub nici o formă. Nu este doar onorant. Te obligă să muncești, să lupți, pentru Mangalia! Mă bucur să ne regăsim împreună la întâlnirea care pune bazele celei mai puternice mișcări locale din județul nostru, mișcarea Uniți pentru Mangalia. Este mai presus decât o întâlnire de partid, este o întâlnire între prieteni, care cu multă înțelepciune și-au dat mâinele pentru un scop pragmatic, care pune accentul pe dimensiunea umană. Vă asigur că mă pun la dispoziția dvs. cu toată buna mea credință. Această mișcare este un manifest pentru libertate, libertatea cetățenilor Mangaliei”, a spus Nicu Moroianu.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *