„Coaliția” independenților? Nicoleta Ploscaru și Andrei Popescu, la discuții și planuri… politice

Președintele asociației Constanța, dragostea mea, fost candidat pentru Primăria Constanța, Nicoleta Ploscaru și președintele asociației Constanța ia Atitudine, fost consilier local independent, Andrei Popescu, au fost surprinși la o discuție… pe blat. Exact așa a și fost: în seara de miercuri spre joi, cei doi s-au întâlnit într-un cadru discret și discuțiile (politice) dintre cei doi au fost… înflăcărate.

Nicoleta Ploscaru nu a dorit să ofere pentru TOMIS NEWS nici un detaliu privind întâlnirea în cauză. „E treaba mea ce-am discutat și nu privește pe nimeni. Confirm doar că e vorba de salvarea Constanței”, ne-a spus aceasta. De partea cealaltă, Andrei Popescu este în negocieri cu un partid politic și ne-a precizat faptul că „cei care am fost independenți și care chiar avem proiecte pentru Constanța trebuie să ne întâlnim”.

Consider că orașul Constanța nu este pe marginea prăpastiei, ci chiar în prăpastie și trebuie să ne salvăm orașul. Dacă nu o facem noi cei care suntem independenți, cine s-o facă? Da, negociez cu un mare partid și trebuie să strângem rândurile, ca să scăpăm de această administrație catastrofală. Nici un constănțean nu o mai suportă. Eu nici nu mai aveam de gând să fac politică, dar când văd ceea ce se întâmplă pur și simplu nu mai suport!”, a mai spus Andrei Popescu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *