CNAIR: Reîncep lucrările de reparaţii pe Autostrada 2

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi vor reîncepe lucrările de reparaţii pe autostrada A2, astfel că pe sectorul Bucureşti-Fundulea, astfel că traficul va fi deviat de pe o cale pe alta şi se vor institui restricţii de viteză. Totodată, se închide nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca şi se restricţionează circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti. Lucrările ar urma să dureze până spre finalul lunii mai.

Potrivit CNAIR, începând din 18 februarie se vor relua lucrările de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa, sectorul Fundulea – Bucureşti, după cum urmează:

– lotul 1 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti ) între km 17+350 şi km 11+500;

– lotul 2 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti) între km 33+100 şi km 27+150.

Astfel, traficul va fi deviat de pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, pe calea 1, Bucureşti – Constanţa, şi se va institui restricţie de viteză (60 de km/h). De asemenea, se va închide nodul rutier de la km 15+350 ce face accesul la şi de la localităţile Cernica şi Bălăceanca şi se va restricţiona circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Şoferii care circulă pe sensul Constanţa – Bucureşti şi care vor să ajungă pe DN Centura Bucureşti vor trebui să întoarcă la intersecţia cu sens giratoriu de la km 10+500. ​CNAIR arată că se va interveni şi la rosturile de dilataţie ale podului Tanganu de la km 18+350.

Menţionăm ca lucrările au termen de finalizare 27.05.2021 şi că, în perioada 28.04.2021 – 03.05.2021, nu se vor executa lucrări şi nu vor fi instituite restricţii de circulaţie. ​Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă în zona lucrărilor şi să respecte restricţiile instituite temporar”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *