CLSU Constanța l-a mandatat pe primarul Chițac să achiziționeze materialele pentru refacerea Spitalului de Boli Infecțioase

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi Hotărârea nr. 83 prin care se aprobă împuternicirea primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, să emită dispoziții cu privire la alocarea de fonduri financiare din bugetul local al municipiului Constanța pentru achiziționarea materialelor necesare în vederea refacerii/reabiIitării/conservării efectelor incendiului produs la secția ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Hotărârea a fost adoptată în baza prevederilor H.G. nr. 557/2016 privind managementul tipurilor de risc și prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările ulterioare și H.G. nr. 1491/2004 pentru aprobarea Regulamentului — cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgentă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *