Spread the love

Președintele PMP Constanța, Caudiu-Iorga Palaz, a anunțat, marți, că în 14 mai, organizația PRU Limanu s-a alăturat echipei PMP din localitate, împreună cu cei 80 de membri ai acestei formațiuni politice. Tot luni, spune Palaz, s-a constituit și biroul organizației PMP Limanu, format din membrii celor două echipe politice, Mișcarea Populară din localitate întărindu-se în acest fel. Președinte PMP Limanu a fost desemnat domnul Crăciun Nicolae.

„Este o normalitate ca echipa noastră, a celor de la PRU, să ne alăturăm echipei PMP. Suntem hotărâți să ne batem pentru locuitorii comunei Limanu și să le reprezentăm cum se cuvine interesele în administrația locală. Suntem bine organizați și ne propunem să câștigăm următoarele alegeri. Îi asigurăm pe adversarii noștri politici că noi știm să facem o politică decentă, dar fermă, și fără trădări. Azi am simțit că prin alăturarea noastră la Mișcarea Populară ne-am întors acasă”, a declarat președintele PMP Limanu, Crăciun Nicolae.

La rândul său, președintele Claudiu-Iorga Palaz a precizat:

„Este o onoare pentru mine să am alături o echipă care știe să facă politică, are o gândire de dreapta și membrii sunt susținători ai președintelui Traian Băsescu, iar acest lucru este de notorietate în comuna Limanu. M-a impresionat modul de organizare al acestor colegi și entuziasmul lor de a face politică și de a se bate pentru interesele cetățenilor din localitate. Sunt convins că organizația PMP Limanu a devenit una dintre cele mai puternice organizații a Partidului Mișcarea Populară și este pregătită pentru bătăliile electorale care vor urma. Urez succes și bun venit noilor colegi de la PRU!”

Organizația PRU Limanu a obținut la alegerile locale din 5 iunie 2016, 306 de voturi, având în Consiliul Local din localitate doi consilieri.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *