Claudiu Palaz, bucuros că a scăpat de Robert Turcescu: „Toate partidele au mâncătorii lor de lebede…”

PMP Constanța a depus marți listele de candidați pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie. Președintele Claudiu Palaz deschide lista la Senat, iar fostul europarlamentar, Elena Băsescu, la Camera Deputaților. Cei doi sunt, de altfel, considerați a fi cu șanse la alegerile generale.

Înainte de depunerea listelor, deputatul de Constanța, Robert Turcescu, exilat între timp la Dâmbovița și, în prezent, la Brașov, a precizat că nu a mai putut candida din partea organizației de la malul mării pentru că a intrat în conflict frontal cu Palaz.

Despre ieșirea de marți a lui Turcescu, Claudiu Palaz a declarat că toate partidele au mâncătorii lor de lebede:

„Cred că este timpul ca județul Constanța să fie susținut mult mai puternic în Parlament, față de parlamentari poate chiar ai PMP nu s-au arătat foarte activi în ceea ce privește binele județului. Sunt convins că acum vom face o echipă bună și vom ști ce avem de făcut. Nu am fost inspirat… acum patru ani invitația a fost lansată prima dată doamnei Elena Băsescu, care a declinat, deci întotdeauna opțiunea a fost aceasta. (…) Toate partidele au mâncătorii lor de lebede! Așa că… să mă ierte Dumnezeu, nu avem de ce să nu avem și noi…”, a spus Claudiu Palaz.

Elena Băsescu a dorit să fie mai diplomată vis-a-vis de Turcescu, însă a subliniat că ea se va limita la comunicarea în interioriul partidului, sugerând voalat că respectă ierarhia și funcțiile de conducere:

„Eu am o relație corectă cu domnul Turcescu. Îmi doresc în organizația Constanța o altă atmosferă în următorii patru ani. Dacă voi fi aleasă în Parlamentul României îmi doresc să colaborez și cu aleșii locali, să fie o atmosferă în care să construim, să ne limităm la comunicare în interioriul partidului, nu la comunicare pe Facebook… Sunt tipul de om de partid, respect ierarhia, funcțiile de conducere, mă supun majorității”, a spus Elena Băsescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.