CJC și DGASPC deschid târg de Crăciun la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrele de Educație Incluzivă “Albatros”, “Maria Montessori” și “Delfinul” și Direcția pentru Tineret și  Sport Constanța.

Prin acest eveniment ne îndreptăm, încă o dată, atenția și grija față de elevii instituțiilor de învățământ incluziv, care au nevoie de sprijinul nostru pentru a le putea oferi șanse egale de integrare în societate. În cadrul evenimentului de conștientizare al necesităților și cerințelor acestor tineri, veți putea găsi decorațiuni tematice, realizate de profesorii Centrelor de Educație Incluzivă, cu ajutorul copiilor care învață în aceste instituții. Astfel, vă puteți implica și dumneavoastră prin susținerea și aprecierea muncii depuse de aceștia, în realizarea unor decorațiuni și felicitări specifice sărbătorilor de iarnă. Deschiderea târgului va avea loc marți, 21 decembrie 2021, începând cu ora 15:00 și se va desfășura la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, cu participarea reprezentanților instituțiilor implicate. Evenimentul va debuta cu un concert de colinde susținut de elevii Centrului Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, urmat de un antrenament al delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Constanța.

targ craciun 1

Accesul la concertele și antrenamentele organizate în această perioadă va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și  se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului între orele 14:00 și 19:00, în fiecare zi a perioadei menționate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *