CJC, în conflict cu o firmă care își făcea reclamă pe terenurile autorității județene. Claudiu Palaz (PMP): „Degeaba își umflă mușchii șmecherii acolo unde se aplică legea“

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, se află într-un conflict cu o firmă care își făcea publicitate pe terenul instituției. Palaz spune că a demarat procedurile de demolare a panourilor de publicitate, pentru derularea unei investiții. Concret, vicepreședintele CJC afirmă că, în vederea demarării procedurii de reabilitare a trotuarului din fața CJC, s-au făcut o serie de demersuri pentru rezolvarea, conform procedurilor legale, a situației judidice a acestei suprafețe de teren.

„Nu mică a fost surprinderea să ne lovim de „rezistența șmecheră” a firmei de publicitate care avea amplasate două panouri (unipoluri) pe terenul CJC și care sub niciun motiv nu a acceptat să demoleze panourile publicitare amplasate pe terenul CJC. Presiunea și conexiunile economice ale firmelor de publicitate (firme de casă ale fostei administrații Mazăre) au făcut că demolarea să dureze aproape un an de zile (prima adresă 32380/17.11.2017), în tot acest timp firmele încasând bani și taxe pentru publicitate! Astfel, în urmă unei poziții ferme din partea subsemnatului (notificarea nr. 19165/17.07.2018), Sc Seawiew Media SRL s-a conformat și a demolat cele două panouri publicitare care blocau investiția ce urmă să fie realizată de către CJC (reabilitare trotuar și amenajare parcare). Fac precizarea că prin această investiție se va ușura traficul și accesul pietonal pe trotuarul din față CJC, se va mari suprafața de zonă verde și se vor obține zece locuri de parcare în plus. Este incredibil cum firmele de casă ale vechii administrații mai au încă pârghii și blochează instituțiile statului, făcându-și jocurile de interese. Este necesară multă energie și fermitate pentru a nu lasă șmecherii să-și umfle mușchii acolo unde se aplică legea,“ a declarat președintele PMP, Claudiu-Iorga Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Palaz a intrat în război cu SPIT: „Nu mă interesează că e vorba de Ionuț Barbu sau Gabriel Comănescu, dacă închirierile s-au făcut nelegal nu vom sta cu mâinile în sân”!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.