Ciucă: „Situația de securitate din regiunea Mării Negre, GRAV afectată de agresiunea militară ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei!”

Situația de securitate din regiunea Mării Negre, grav afectată de agresiunea militară ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei, demonstrează importanța cooperării în apărarea valorilor noastre comune, ca societăți libere și democratice, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă, liderul PNL, joi, la ceremonia pentru marcarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Situația de securitate din regiunea Mării Negre, grav afectată de agresiunea militară ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei, demonstrează importanța cooperării în apărarea valorilor noastre comune, ca societăți libere și democratice. Contribuția britanică la consolidarea Flancului Estic al NATO dovedește angajamentul ferm față de securitatea Europei pentru protejarea și apărarea valorilor aliate și pentru descurajarea oricăror forme de agresiune”, a declarat premierul României, care i-a transmis și un mesaj aniversarsuveranei britanice.

România va continua să pledeze pentru o abordare unitară și integrată față de provocările cu care se confruntă economiile noastre și, în special, securitatea noastră. Solidaritatea este esențială în aceste vremuri. Avem încredere că parteneriatul strategic cu Regatul Unit va putea contribui în continuare la asigurarea viitorului nostru comun”, a adăugat liberalul.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *