Ciucă semnează pe bandă la Guvern eliberări din funcție (UPDATE)

UPDATE

Gheorghe Pecingină a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciucă, publicată, vineri, în Monitorul Oficial. Totodată, premierul interimar a decis eliberarea din funcţie, la cerere, a doi secretari de stat de la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Tudor Polak şi Cecilia Manolescu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mihail Veştea a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciucă, publicată, vineri, în Monitorul Oficial. Tot la cerere, premierul interimar l-a eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe Florian-Emil Dumitru.

Apropiații fostului premier Ludovic Orban fie sunt înlăturați, fie pleacă prin demisie. Tot vineri a venit rândul consilierului de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, Cristina Buzașu, să demisioneze din Guvern.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.