Ciucă, după alegerea ca președinte al PNL: „Mulțumesc tinerilor. Tot ce facem noi astăzi le este destinat”

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL, cu 1.060 de voturi „pentru” și 60 de „abțineri”. Ciucă a susținut și un mic discurs după Congresul extraordinar al partidului:

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru votul de încredere. Ați venit unii de Florii, de pe cuprinsul țării, Diasporei vreau să îi mulțumesc foarte mult și m-aș bucura să fie la fel de uniți și dinamici cum au fost astăzi și să arată lumii că PNL are voință, spirit, capacitate și că are resursă umană să ne angajăm la orice obiectiv pe care ni-l propunem. Vreau să le mulțumesc tinerilor. Tot ce facem noi astăzi le este destinat.  Ceea ce facem astăzi nu este pentru noi, ci pentru ei. Ei trebuie să preia țara de la noi, mai puternică și să o ducă mai departe și mai puternică. Să nu uităm că în centrul programului de guvernare este cetățeanul român”, a spus Nicolae Ciucă.

La doar câteva minute după ce a fost ales președinte al PNL, Ciucă a fost fugărit de presă, ca să răspundă la întrebări despre atacurile lansate de Florin Cîțu, fostul lider al liberalilor, care, astăzi, a spus că regretă că nu a demisionat la data perfectării coaliției.

Este voința partidului să fi făcut această coaliție cu PSD și UDMR și moțiunea vizează chiar și stabilitatea în cadrul coaliției. Trăim într-o situație geostrategică complicată, în care este nevoie de stabilitate“, a spus Ciucă după ce a fost fugărit de jurnaliștii de care încerca să scape.

Nicolae Ciucă a vorbit și despre acuzațiile de plagiat ce i se aduc, precizând că va lua o decizie cu privire la demisie în momentul în care autoritățile se vor pronunța:

„Mai întâi de toate nu am plagiat, mi-am terminat teza de doctorat între anii 1988 și 2001, am susținut-o în 2003 pentru că în anul 2002 am fost în misiune în teatrul de operații. În momentul de față lăsăm instituțiile să prezinte concluziile asupra acestui subiect după care voi lua o decizie. Sigur, am onoarea și demnitatea să pot lua o decizie în acest sens. În acel moment voi lua decizia în conformitate cu principiile mele de onoare și demnitate”.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Ciucă, după alegerea ca președinte al PNL: „Mulțumesc tinerilor. Tot ce facem noi astăzi le este destinat”

 • luni, 11 aprilie 2022 la 10:15
  Permalink

  AM MAI FOST LAACEST FILM GROTESC CU….
  CUTU, FLUTUR, BOGDAN SI MINISTRUL DE INTERNE…..

  NISTE LINGAI!!!
  DEMISIA!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *