Cîțu țipă la americani, în Parlament: „Merităm să ni se RIDICE vizele! Am primit trupe, am scos China din contractele cu statul!”

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a cerut, la aniversarea a 25 de ani de parteneriat strategic România – SUA accelerarea includerii României în programul Visa Wiver.

„Este momentul ca împreună cu partenerii noștri să ducem să lucrăm pragmatic și mai cu spor să lucrăm mai cu spor la programul Visa Waiver. Românii merita asta”, a spus Cîțu.

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a explicat că România a avut un parteneriat loial cu SUA și dovada cea mai recentă este eliminarea Chinei din contractele cu statul român.

Sunt fericit să văd că ceea ce am cerut noi din SUA se întâmplă acum. La Summitul NATO de la Madrid se vor trimite mai multe trupe care vor veni în România. România a făcut foarte multe pentru acest parteneriat strategic.  Este singura țară care a scos China din contractele cu statul român. Înainte de a veni noi la guvernare, în 2019, aveam contracte pe zona nucleară, dar acestea au fost anulate”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a explicat că nici în contractele pentru 5G România nu va miza pe un parteneriat cu China.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.