Cîțu speră că nu va fi un guvern interimar până la sfârşitul anului. „Interimatele de la ministerele foștilor miniștri USR nu expiră. După demiterea guvernului avem un nou calendar”

Premierul interimar, Florin Cîţu, a declarat sâmbătă că executivul a început deja să lucreze la proiectul de buget pe anul viitor.

Noi am început deja să ne uităm la buget şi să construim un schelet al bugetului pentru anul viitor. Intenţia mea era să avem un buget anul acesta, cât mai rapid, să nu stăm cu el până în decembrie. De aceea ne pregătim să avem un buget cât mai rapid„, a afirmat Cîţu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, întrebat când va exista un proiect de buget pe 2022 în contextul în care actualul guvern este unul interimar.

De altfel, Florin Cîţu şi-a exprimat speranţa că nu va fi un executiv interimar până la sfârşitul acestui an.

Sper că nu. Era cel mai bine să nu fim în această situaţie, pentru că nu aveam o problemă de rezolvat„, a precizat prim-ministrul interimar.

Prim-ministrul interimar, Florin Cîțu, spune că interimatele de la ministerele care au fost ocupate de membri ai USR nu mai sunt pe punctul de a expira pentru că după demiterea guvernului „este un nou calendar, deci ceea ce era înainte nu mai este valabil”.

Am întrebat și eu, se pare că după ce a fost demis guvernul, este un nou calendar, deci ceea ce era înainte nu mai este valabil”, a spus prim-ministrul interimar.

Întrebat dacă vor prelua secretarii de stat atribuțiile miniștrilor, Cîțu a spus că „după ce a fost demis guvernul este alt calendar. Nu mai este calendarul inițial”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Cîțu speră că nu va fi un guvern interimar până la sfârşitul anului. „Interimatele de la ministerele foștilor miniștri USR nu expiră. După demiterea guvernului avem un nou calendar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *