Cîțu se vede deja președintele PNL: „Cred că domnul Orban a ales un mod URÂT de a IEȘI din politică…”

Premierul Florin Cîțu a spus, joi seara, la TVR, că actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, a ales „un mod urât de a ieși de pe scena politică”:

Nu aș mai vrea să comentez la ce spune președintele partidului. M-am uitat la aceste declarații și cred că domnul Orban a ales un mod urât de a ieși din politică”, a spus Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu, a spus, joi seara, la TVR, că își asumă propunerea lui Dan Vîlceanu la Ministerul Finanțelor, răspunzând astfel la declarația lui Ludovic Orban care i-a cerut să-și asume numirea lui Vîlceanu la minister.

În primul rând, prima prioritate este rectificarea bugetară. Am pregătit terenul ce E-facturare să intre. Și vom continua programul de reorganizare la ANAF. Prioritatea zero este digitalizarea sistemului de facturi. Reîncărcăm motoarele și mergem mai departe. Eu îmi asum responsabilitatea propunerii. Miniștrii sunt votați de PNL. Și da, îmi asum propunerea”, a spus Florin Cîțu

Florin Cîțu a declarat, joi seara, la TVR 1, că are 36 de filiale județene de partea lui, după o mutare de ultimă oră. Cîțu a anunțat că Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a trecut în tabăra lui. Premierul, candidat la șefia PNL, a precizat că el și-a dorit să candideze la președinția PNL încă de la preluarea mandatului.

Nu este vorba despre o picătură (n.r. dacă a intrat în cursă pentru că s-a umplut paharul), lucrurile s-au întâmplat normal de când am intrat în politică. Tot parcursul meu politic m-a dus în această direcție. Inamicul meu este PSD, nu am atacat niciun coleg din PNL, niciun coleg din coaliție. Am și eu o strategie (n.r. când a luat decizia de a candida la șefia PNL). Ideea era. Am plecat la drum cu câțiva colegi, am astăzi alături de mine 35 de filiale, chiar 36. L-am convins pe domnul Falcă. Oamenii au venit alături de mine”, a precizat Florin Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *