Cîțu RESPINGE intrarea PSD la guvernare: „Să fie toți TEHNOCRAȚI!”

Negocierile dintre partide bat pasul pe loc. Discuțiile nu ajung la un numitor comun, iar variantele pentru o posibilă ieșire din criză variază de la o oră la alta. În urmă cu puțin timp președintele PNL, Florin Cîțu, a precizat că ar vrea un Guvern de tehnocrați, asta în cazul în care partidele politice nu ajung la un numitor comun.

Să fie toți tehnicrați! Este o variantă la anticipate, dar cel care decide este președintele României”, a spus Florin Cîțu.

Varianta alegerilor anticipate a fost adusă inițial în discuție de PSD. De cealaltă parte, USR susține că vrea să stea la masă la negocieri cu cei de la PNL, pentru a reforma coaliția și a avea majoritate în Parlament. Zilele de negocieri și discuții trec în defavoarea premierului desemnat Nicolae Ciucă. El a propus marți un armistițiu între partide, dar a fost refuzat.

Liderul PNL, Florin Cîțu, s-a răzgândit pe tema venirii USR la guvernare. Liberalul spune că PSD nu poate intra la guvernare și invită USR să refacă coaliția cu PNL.

Încă se negociază și cu PSD și cu USR. Eu sper să mai avem azi o discuție, știu că domnul Nicolae Ciucă a mai avut azi o discuție cu PSD și USR. PNL este în spatele domnului Ciucă. PSD a spus anul acesta de multe ori că ei nu vor la guvernare, eu nu înțele pretextele de a primi minstere. Eu cred că nu vor să negocieze nimic și încearcă să forțeze nota cu astfel de discuții. Nu se poate reface USL. Trebuie să fie o discuție cu cei de la USR, domnul Nicolae Ciucă are mandat să negocieze cu USR. Trebuie să discutăm bărbătește, față în față. Sigur că pot reveni la guvernare„, a declarat Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *