Cîțu REFUZĂ să demisioneze, deși îl mai susțin doar șase organizații. Printre ele: Constanța (UPDATE)

UPDATE

Organizația județeană a PNL Constanța s-a… repoziționat. Conform ultimelor calcule, liberalii de la malul mării au ajuns la concluzia că mai bine sunt… Elveția în această poveste a execuției lui Florin Cîțu. Ședințe vor mai avea loc în această noapte și vineri dimineață.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Florin Cîțu, președintele PNL, și prim-vicepreședinții partidului au avut joi seara o ședință la Vila Lac, potrivit unor surse politice. Surse din PNL susțin că azi la venirea din vizita oficială din SUA în calitate de președinte al Senatului României, președintele Florin Cîțu a avut o întâlnire crucială cu cei 4 prim-vicepreședinți: Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu în cadrul căreia i s-a cerut să demisioneze, arată stiripesurse.ro.

Florin Cîțu ar fi refuzat să demisioneze din funcția de președinte al PNL, potrivit surselor din partid. Miercuri s-a aflat că zeci de președinți de organizații PNL au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Florin Cîțu din fruntea partidului. Liderii liberali îl vor pe premierul Ciucă în funcția de președinte al PNL. Potrivit surselor din PNL, alături de Florin Cîțu mai sunt organizațiile din Arad, Constanța, Argeș, Timiș, Gorj și Sectorul 3.

Joi, în cursul zilei, mai mulți lideri ai PNL au ieșit public susținând nevoia schimbării lui Cîțu din funcția de președinte. În discuțiile de la Vila Lac, Florin Cîțu i-ar fi acuzat pe prim-vicepreședinți că și-au mințit colegii de partid spunând că au susținerea lui Klaus Iohannis.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *