Cîţu: „NU iau în calcul remanierea guvernamentală. E o coaliţie nouă, dar devine în ce în ce mai puternică în fiecare zi”

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu ia în calcul o remaniere guvernamentală în acest moment, iar coaliţia deşi este una nouă devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi. „Cred că bugetul va consolida această coaliţie”, a precizat şeful Executivului şi a mai spus că nu există tensiuni în coaliţie:

„Nu iau în calcul remanierea în acest moment. Nu sunt scandaluri. E o coaliţie nouă, care vine după câţiva ani de zile de campanie electorală, dar e o coaliţie care devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi şi cred că bugetul va consolida această coaliţie”.

Chestionat dacă există tensiuni cu ministrul Sănătăţii şi cum apreciază că a gestionat Vlad Voiculescu situaţia în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş”, premierul a răspuns: „Nu există tensiuni, da ne contrazicem pentru că cred că informaţiile întotdeauna ajung la noi în acelaşi timp”.

Nu sunt adeptul măsurile punitive când vine vorba de campania de vaccinare. E adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi trebuie să facem vaccinare, persoanele trebuie să răspuns. Nu am primit informări până acum că există aşa ceva. În ceea ce priveşte tragedia de la Matei Balş, aştept raportul de la Ministerul Sănătăţii. Cum o să îl am o să ies public”, a completat Cîţu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.