Cîţu NU este de acord cu vaccinarea obligatorie a medicilor

Premierul Florin Cîţu afirmă că este de acord cu propunerea privind testarea periodică pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 a cadrelor medicale care nu s-au vaccinat. În ceea ce priveşte eventuale restricţii avansate de ministrul Sănătăţii, primul ministru susţine că sunt mai multe propuneri în coaliţie, dar că nu s-a luat o decizie. Întrebat, sâmbătă, dacă în opinia sa medicii ar trebui să fie obligaţi să se vaccineze, primul ministru Florin Cîţu a răspuns: „Sunt de acord cu propunerea care vine de la Ministerul Sănătăţii, cu testarea”.

În ceea ce priveşte restricţiile care ar putea fi impuse şi despre care vorbeşte ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, primul ministru a afirmat că nu s-a luat deocamdată o decizie în acest sens.

Deocamdată nu s-a decis nicio restricţie, noi monitorizăm situaţia pandemiei în România. Sunt mai multe propuneri care au fost discutate şi în coaliţie, cu unele dintre ele sunt de acord, cu unele nu sunt de acord, dar, ca de fiecare dată, eu vreau să ascult şi opinia specialiştilor şi vom lua deciziile în funcţie de evoluţia pandemiei”, a afirmat, sâmbătă, Florin Cîţu, într-o declaraţie susţinută la Tulcea, unde a participat la conferinţa de alegeri interne a filialei judeţene.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *