Cîţu, la Tulcea: „Aţi salvat România de un SPION RUS. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău”

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, pe liberalii din acest judeţ, pe motiv că au „salvat România de un spion rus”, primul ministru făcând referire la un fost senator de Tulcea.

Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, le-a spus Florin Cîţu delegaţilor la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.

Premierul nu a pronunţat numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus. Însă, în trecut, el a spus că Eugen Teodorovici este omul rușilor pentru că făcea parte din conducerea Băncii Internaționale de Investiții. În legislatura trecută, Tulcea a trimis în Senat doi reprezentanţi, ambii de la PSD. Unul dintre aceştia este fostul ministru al Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, care în prezent lucrează la Curtea de Conturi a României. Celălalt este Ion Ganea, fost membru al UNPR şi PMP, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.