Cîțu l-a eliberat din funcție și pe „ultimul USR-ist”, șeful Gărzii de Mediu. Berceanu: „M-a lăsat ultimul. Îi mulțumesc””

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost eliberat din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, Berceanu fiind înlocuit interimar de Alexandru Lucian Vasile, comisar al adjunct al Gărzii de Mediu. Berceanu este printre ultimii membri USR PLUS care sunt înlocuiți de premierul Cîțu.

E o suită de decizii pe care le-a luat domnul premier. Pe mine m-a lăsat ultimul, îi mulțumesc. Probabil domnia sa va ști ce să facă astfel încât Garda de Mediu să mențină aceleași rezultate, cele mai bune din ultimii 20 de ani. Este o decizie strict politică. Nu am fost anunțat. Nu mi-a reproșat niciodată direct ceva Florin Cîțu. A fost o decizie politică. Asta denotă foarte multă instabilitate indusă în instituțiile statului. Sunt comisari care până la mine au lucrat sub presiune politică. La mine, această presiune s-a oprit total”, a declarat Octavian Berceanu, la Digi24.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!