Cîțu, în turneu pentru șefia PNL: „Am convins o Românie să fiu premier, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină!”

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, după o întâlnire cu conducerea PNL Alba, la care s-a discutat și despre Congresul partidului la care premierul candidează, că dacă a convins „o Românie și o coaliție” să fie premier, poate să-și convingă și colegii că e mai bun decât Ludovic Orban.

Vă dați seama, am convins o Românie și o coaliție să fiu premier, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”, a apus Florin Cîțu.

Cu prilejul turneului, premierul Florin Cîțu spune că vrea ca reorganizarea administrativă din România să se facă în mod natural, prin investiții și dezvoltarea armonioasă a zonelor cu mari aglomerații urbane.

Aș vrea să o facem cumva să se facă natural. Dacă venim și investim într-o zonă, să se unească mai multe UAT-uri acolo. Cam așa văd eu problema. Dar e și vorba de o sustenabilitate a finanțelor. Unii primari crescu cheltuielile, iar alții chiar nu au bani de salarii. Eu merg pe varianta de a crea o motivație pentru a se uni natural”, a declarat Cîțu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.