Cîțu îl ÎNGROAPĂ pe Ciucă: „NU a fost mandatat de Iohannis pentru noi negocieri”

Președintele PNL Florin Cîțu neagă informațiile apărute pe surse conform cărora președintele Klaus Iohannis l-ar fi mandatat pe premierul propus Nicolae Ciucă să fie mai flexibil în negocieri.

Nu știu de cine a fost mandatat. Trebuie să verificați informațiile. Domnul Nicolae Ciucă propus de PNL pentru funcția de premier poate să fie mandatat doar de PNL. Vom arăta că PNL a făcut o concesie majoră. Acum, cei care nu fac concesii și care rămân cantonați în obiectivele lor sunt cei de la USR și PSD. Ei nu vor ca România să iasă din această situație. E momentul să facă o concesie. Dacă nu vor, înseamnă că vor anticipate”, a declarat Florin Cîțu.

Președintele PNL Florin Cîțu a făcut un apel marți către liderii PSD și USR să dea dovadă de responsabilitate și să susțină în Parlament guvernul minoritar condus de Nicolae Ciucă.

Avem mandat doar pentru un guvern minoritar PNL UDMR. Fac un apel pe această cale la responsabilitate și la președinții celor două partide USR și PSD să facă ceea ce au spus până acum, că vor să avem un guvern, că vor să fie responsabili. PNL a făcut un pas important, vreau să văd și care este pasul celor de la USR și PSD. Văd că rămân cantonați în pozițiile de acum câteva săptămâni. Așteptăm de la PSD și USR responsabilitate pentru a depăși acest moment”, a spus Cîțu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *