Cîțu, despre liberalii care vor să îl EXECUTE: „Le cer colegilor ca aceste reproșuri să fie reale…”

Florin Cîțu se confruntă cu tot mai multe critici în PNL, existând și zvonul că ar urma un nou congres pentru demiterea președintelui ales în septembrie 2021. Cîțu le transmite un mesaj cu tâlc puciștilor și spune nu doar că nu se teme pentru scaunul său, dar și că nu se poate convoca un Congres fără permisiunea lui.

Nu (n.r. dacă are probleme în PNL?! Nu știu cum se va face Congresul, dacă nu îl pornesc eu, cum se face, nu știu. Sunt reproșuri, și eu îi reproșam lui Ludovic Orban, și alții îmi reproșează mie. Nu suntem perfecți. Le cer colegilor ca aceste reproșuri să fie reale, să fie o critică constructivă. Să nu le facă pentru ca să apară la televizor 5 minute. Pot să îi ajut eu cu asta. Pot să îi nominalizez să le spun ceva și să apară la televizor, nu e o problemă aici. Eu încurajez dialogul. Îi las să vorbească, nu am o limită, dialogul este o soluție. Decidem împreună, câteodată în unanimitate, ce e mai bine pentru PNL. Eu îi consider pe toţi colegii mei de bună credinţă atunci când vin şi spun o opinie, chiar dacă este contrarie cu ceea ce cred eu.”, a explicat Florin Cîțu la Antena 3.

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat joi, la Antena 3, că el nu are „adversari oameni” și că adversarii săi sunt măsurile populiste și extremismul. Liberalul a spus că pasiunile sale sunt cititul și cafeaua:

Cafeaua am putut să mi-o mențin cât am fost premier și ministru de Finanțe, cititul revine acum”, a adăugat el. Cîțu a menționat că și postările pe Instagram sunt un hobby al său: „Mi se pare interesant. Câteodată are succes, câteodată nu are. S-a dus bine acel story cu Superman”.

Întrebat cine este principalul adversat al său, Cîțu a răspuns: „Măsurile populiste și extremismul. Nu am adversari oameni”. Cel mai bun prieten al său din politică este Dan Vîlceanu, secretarul general PNL, a adăugat liderul liberal.

Ce nu ar face niciodata Florin Cîțu? „Eu nu mint și mereu am spus de la început ce nu se poate”, a afirmat el.

Florin Cîțu, președintele PNL, l-a tras de urechi pe premierul Nicolae Ciucă după ce ar fi aflat, de unele măsuri luate de guvern, din presă.

Intervin dacă deviază de la programul de guvernare. Este atributul premierului. Ceea ce este în afară mergem în coaliție. Am aflat din presă de anumite lucruri, cum ar fi că investițiile nu ajung la 7 la sută. Sper să au fost discuții cu ministrul Finanțelor. Eu nu sunt de acord cu măsuri gen subvenții că acestea nu se vor vedea în prețuri, ci în profitul companiilor. Bani gratis de la buget, dacă dăm, e greu să-i vedem în buzunarele românilor”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a rezistat mai puțin decât Viorica Dăncilă la Palatul Victoria, dar nu îi pare rău. Cîțu a pierdut funcția de premier, însă este șef suprem în PNL. Partid pe care vrea să îl facă numărul 1 în România și să îl țină la putere până în 2030.

Nu (n.r. râde când este întrebat dacă îi pare rău că nu mai este premier)! Este o muncă titanică. Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, la asta lucrez eu, și să fie la guvernare 8 ani de zile. Cred că putem să schimbăm România semnificativ.”, a spus Florin Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.