Cîțu: „Ciolacu și gașca trebuie să plătească pentru SUBMINAREA economiei naționale! Voi cere comisie parlamentară, merg la DNA”

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, îi acuză pe cei din PSD de subminarea economiei naționale și anunță că va solicita, odată ce va fi ales noul Parlament, o comisie de anchetă parlamentară pentru perioada 2017-2019.

Ciolacu și gașca lui sunt VINOVAȚI și trebuie să plătească pentru subminarea economiei naționale! În primele zile ale noului Parlament voi cere comisie de ancheta parlamentară pentru execuția bugetară în perioada 2017-2019. Raportul final merge direct la DNA. În perioada 2017-2019 Romania a fost singura țară din UE în care a crescut deficitul bugetar. Deficitul bugetar a crescut deși PSD a crescut taxe/impozite/accize existente și a introdus taxe în TOATE sectoarele din economie. Vom arata unde s-au dus acești bani din taxe suplimentare și cum a fost deturnată destinația lor. (cam cum s-a întâmplat la Primăria Municipiului București dar la o scară mai mare). România fost avertizată de CE în fiecare an pentru deviere SEMNIFICATIVĂ de la ținta de deficit structural asumata prin pactul fiscal. În perioada 2017-2019 România nu a mai indeplinit NICIUN criteriu necesar pentru aderarea la zona euro. 17 țări din UE au terminat anul 2019 cu surplus bugetar. Grecia a avut surplus bugetar în toată perioada 2017-2019 ( surplusul a crescut de la un an la altul). România a pornit cu un handicap major în aceasta criza. Ciolacu și gașca lui de infractori au lăsat România cu cel mai mare deficit din UE, cu facturi neplatite de 30 de miliarde lei și împrumuturi scadente în 2020 de aproximativ 50 miliarde lei. Vă garantez că vor plăti toți- Ciolacu, Grindeanu, Tudose etc”, a transmis Florin Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.