Cîțu: „Când am promis, am făcut. Românii pot avea încredere în mine: Proprietatea privată e sfântă, antreprenorul este un erou!”

După loviturile de imagine încasate prin apariția aspectelor tulburi din trecutul său, premierul Florin Cîțu a ieșit marți, la Palatul Victoria, cu o declarație de forță în care spune că este un om de încredere care livrează rezultate la guvernare:

Eu am ales să construiesc. Guvernul pe care îl conduc a schimbat paradigma din ultimii 30 de ani. E simplu, întâi investim, apoi avem creștere economică și apoi rezultatele sunt împărțite tuturor românilor prin mecanismele economiei de piață și nu pe criterii politice. Obiectivul nostru e ca România să fie destinație pentru investiții cu valoare adăugată mare, e posibil doar cu forța de muncă educată și bine plătită. Actualul Guvern a dus România într-o altă etapă de dezvoltare. Statul își plătește facturile la timp, e partenerul mediului privat, banul public e folosit eficient, proprietatea privată e sfântă, antreprenorul este un erou, iar performanța este recunoscută atât în mediul privat cât și în sectorul public. E doar începutul. Mai țineți minte un lucru: Este posibil anul acesta o creștere economică din două cifre. Când am promis, am făcut. Vă promit că până în 2024 voi face toate reformele pe care mi le-am asumat. Îmi doresc să rămâneți alături de mine optimiști. Le voi demonstra românilor că pot avea încredere în mine atunci când vorbim de responsabilitate și performanță în actul guvernarii”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a menționat faptul că România are creștere economică de 13%. „V-am promis veşti extraordinare din economie. Creştere economică 13%. Sună bine, nu? Am promis că economia va avea o revenire rapidă, o revenire în V. Am lucrat din greu şi am reuşit”, a spus șeful Guvernului.

Florin Cîțu s-a lăudat, marți seara, într-o declarație de presă de la Palatul Victoria, cu cifrele legate de creșterea economică prezentate de INS. Premierul a spus că și-a făcut bine treaba, atât în mandatul de ministru de Finanțe, cât și în cel de acum. El a transmis că „eroii” acestei creșteri economice sunt românii.

Dragi români, v-am promis vești extraordinare din economie. 13% creștere economică! Sună bine, nu? Mai ales că economiile au suferit mari lovituri în aceşti ani. În 2020, pentru a salva economia, am propus o serie de măsuri precum IMM Invest, reeşalonarea datoriilor, amânarea ratelor la bancă. Am fost singurul optimist. Deși nimeni nu avea încredere, am promis că economia România va avea o revenire rapidă, în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, adevărații eroi sunteți voi. 13,6% e o cifră pe care trebuie să o reţinem pentru că atestă că ne-am făcut foarte bine treaba,. Anul trecut, ca ministru al Finanţelor, anul acesta ca premier. Guvernarea României nu e afectată de campania internă în PNL. Atunci când alţii aleg să distrugă, să minimalizeze, eu aleg să construiesc. Întâi investim şi după aceea rezultatele sunt împărţite tuturor românilor, nu pe criterii politice.”, a spus Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *