Cîțu AMENINȚĂ primarii din toată țara, despre organizarea Congresului PNL! „Se va purta mască. Este legal pentru că este un spațiu de 3 metri pătrați de persoană. Cine nu face reforme, NU va primi bani în continuare!”

Premierul Florin Cîțu a dat detalii de spre modul în care se va desfășura Congresul PNL în condițiile noilor norme impuse de evoluția pandemie de Covid-19. „La congresul PNL se va purta mască. Este legal pentru că este un spațiu de 3 metri pătrați de persoană. Sunt 15.000 de metri pătrați deci 5.000 de persoane maxim și se poate ține în condiții de legalitate. Până la urmă trebuie să mergem spre normalitate, avem vaccin, avem certificat, nu putem să ne oprim de fiecare dată.”

În ceea ce privește restricțiile pentru persoanele vaccinate, premierul consideră că cei vaccinați ar trebui săși vadă de viață fără niciun fel de restricții

Nu ar trebui să existe restricții pentru persoanele vaccinate. Persoanele vaccinate ar trebui să-și vadă de viață”, a declarat Florin Câțu la B1 TV.

Premierul Florin Cîțu a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre reforma pe care ar fi trebuit să o facă ministerele, lansând un nou atac la foștii miniștrii USR de la Transporturi și Economie.

Am o problemă cu reforma pe care trebuiau să o facă ministerele. la Ministerul Energiei a avut curajul după ce a spus și Comisia Europeană, a închis o mină. Ori, nu am văzut asta alte ministere. La Transporturi, la Economie, nu au fost reforme.Cine nu face reforme, nu va primi bani în continuare. trebuie să găsească bani prin restructurare”, a spus Florin Cîțu.

Premierul României, Florin Cîțu, are un mesaj tranșant pentru cei de la USR-PLUS: după alegerile din PNL, pe care crede că o să le câștige, cei de la USR-PLUS tot cu el trebuie să discute pentru menținerea coaliției de guvernare. Cîțu susține că românii nu o să sufere dacă USR-PLUS rămâne în opoziție. Românii nu vor suferi (n. r.: dacă nu reface alianța cu USR-PLUS)”, a spus Florin Cîțu, la B1TV.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.