Cîțu a avut la Bruxelles o „excelentă întâlnire cu președintele Comisiei Europene”

Premierul Florin Cîţu a anunţat, vineri, că a avut o întâlnire „excelentă” cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, precum și o discuție „foarte bună” cu Președintele Consiliului European, Charles Michel.

Excelentă întâlnire astăzi cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Guvernul României și Comisia Europeană sunt parteneri și lucrează împreună la toate problemele de pe agenda Uniunii Europene. Ne-am angajat să continuăm munca noastră pentru a opri pandemia. Salut conducerea Comisiei Europene în coordonarea eforturilor la nivelul UE privind campania de vaccinare”, a scris Florin Cîțu.

O discuție foarte bună cu Președintele Consiliului European, Charles Michel. L-am felicitat pentru eforturile depuse în menținerea statelor membre coordonate în acest moment de criză și pentru identificarea soluțiilor pragmatice pentru provocările noastre comune. De asemenea, am subliniat necesitatea ca Uniunea Europeană să continue să sprijine calea democratică și europeană a Republicii Moldova”, a mai scris acesta.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *