Circulația autovehiculelor va fi INTERZISĂ pe o stradă din Constanța: Lucrări de asfaltare

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din zonele rezidențiale. Din această noapte încep lucrările de recondiționare a carosabilului pe strada Făgetului, tronsonul delimitat de strada Primăverii și strada Ion Andreescu. Echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decaparea asfaltului existent, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 19:00-05:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Potrivit municipalității, vineri se vor executa lucrări de asfaltare, cu același regim de restricții de trafic rutier. Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, a transmis municipalitatea.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.