CIRC între Stelian Gima și Gelil Eserghep în Consiliul Județean: „STAI POTOLIT cu microbuzele de Ovidiu!”

Pe 6 noiembrie a.c., orașul Ovidiu intra în carantină. Era prima localitate din județ, la momentul respectiv, aflată în această situație. La scurt timp, autoritățile au instalat rute ocolitoare. Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima, a solicitat ca nici transportul interjudețean de persoane să intre sau să iasă din respectiva localitate.

Stelian Gima nu știa însă că îl calcă pe coadă pe consilierul personal pe probleme de minorități al președintelui Mihai Lupu, respectiv Gelil Eserghep. În realitate, Eserghep este consilierul unei singure minorități, cea turco-tătară, celelalte minorități nefiind afiliate la desenul animat politic din CJC. Eserghep este fondatorul companiei de transport Metropolitan, suficient de celebră în județ, condusă în prezent de Gihan Eserghep, fratele lui Gelil, companie care, evident, are rute prin Ovidiu. Astfel, în seara de 5 noiembrie, Gelil Eserghep i-a transmis lui Stelian Gima: „Bă! Vezi că tu încă nu ai fost votat vice! Stai potolit!”

Stelian Gima s-a potolit imediat și carantina din Ovidiu a rămas, așa cum este și astăzi, doar pentru fraieri, iar compania Metropolitan continuă să efectueze traseele… fără să mai vorbim în ce condiții.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *