Circ ideologic pe asistența socială a lui Stere Hira: „Suntem într-o doctrină liberală!”

Consilierii locali municipali s-au întrunit vineri în ședința ordinară pe luna noiembrie pentru a adopta o serie de proiecte, printre care și unul mai… inedit și despre care TOMIS NEWS a relatat recent: consilierul liberal Stere Hira a propus proiectul de hotărâre numit SOLIDARITATE. Concret, inițiatorul Stere Hira arată că inițiativa se referă la sortarea, colectarea, depozitarea și distribuirea gratuită (!?) a pieselor de mobilier, echipamentelor de uz casnic, aflate în stare de relativă funcționare. Beneficiarii vor fi persoanele vulnerabile și studenții din orașul Constanța.

Cu alte cuvinte, Hira răscolește toată Direcția de Asistență Socială din municipiul Constanța, ca să plimbe mobilier și electrocasnice prin tot orașul. La dezbaterile de vineri, liderul de grup PSD, Costin Răsăuțeanu, l-a abordat ironic pe Hira, subliniind caracterul social-democrat al inițiativei.

Mă bucur să văd că v-ați regăsit în doctrina social-democrată”, a spus Costin Răsăuțeanu.

Replica lui Hira a venit imediat:

Solidaritatea este și o parte componentă puternică a liberalismului. Dacă ați văzut, se adresează și studenților! Suntem într-o doctrină liberală. (…) Și la Oradea se întâmplă și la Iași… Administrația liberală va accepta și proiectele opoziției”, a spus Stere Hira.

Proiectul a fost adoptat în unanimitate.

Hira s-a mai contrat cu Răsăuțeanu pe parcursul zilei, pe subiectul legat de CT BUS.

DIN ACEEAȘI ȘEDINȚĂ:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.