CIRC cu #echipacâștigătoare! Cîțu: „Acest guvern va trece, veți vedea!” Ciucă: „Nu am șanse…”

Situație halucinantă la conferința de presă a PNL, la care au participat premierul interimar, Florin Cîțu, și premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Reporterii au izbucnit în râs când Cîțu a anunțat că echipa Ciucă va trece la votul din Parlament, deși atât USR, cât și PSD au anunțat că nu vor vota un guvern minoritar, iar premierul desemnat a spus că guvernul său nu poate să treacă, dacă se ia după cum arată cifrele.

Acest guvern va trece, veți vedea. E un guvern care poate să guverneze România, are soluții pentru perioada următoare. Social-democrații au spus că nu s-a luat o decizie, ci urmează să se ia o decizie în perioada următoare.”, a spus Florin Cîțu.

Nu am să îmi depun mandatul. Așa cum arată cifrele, guvernul nu are șanse să treacă. A fost destul de multă inflexibilitate în negociere, am constatat că nu vom ajunge la o majoritate. Ținând cont de situația în care ne găsim, am hotărât să merg cu programul de guvernare și cabinetul în Parlament pentru că mai este timp până miercuri, e timp de reflecție pentru fiecare parlamentar.”, a precizat Nicolae Ciucă.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a vorbit, vineri, despre șansele pe care le are guvernul Ciucă, la votul de săptămâna viitoare din Parlament.

Dumneavoastră scoateți tot felul de discuții cu pre;edintele Klaus Iohannis. Noi v-am prezentat argumentele pentru care mergem mai departe. PNL a arătat responsabilitate, Sunt sigur că vom discuta și cu celelalte partide. Sunt decizii pe care le iau forurile statutare ale PNL. Am avut discuții cu memebrii Parlamentului, discuții pe care le vom avea și în perioada următoare. Strategia este să discutăm cu fiecare parlamentar în parte pentru a obține voturile necesare„, a spus Florin Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.