Cioloș nu a înțeles NIMIC de la Cîțu: „Nu știu asta cu flexibilizarea… Suntem dispuși să discutăm orice, nu să acceptăm orice…”

Dacian Cioloș, președintele USR, a spus, marți seară, imediat după declarațiile lui Florin Cîțu privind deciziile luate în PNL despre negocierile cu PSD și USR.

Nu înțeleg asta cu flexibilizarea. Am înțeles că vor un guvern cât mai rapid. Nu contează cine-i primul, cu 5 minute, cu o oră înaijte, cum ne vom întâlni, ci ceea ce vom face după aceste discuții”, a spus Dacian Cioloș, după declarațiile lui Florin Cîțu.

Președintele USR, Dacian Cioloș, a spus, marți seara, la B1 TV, că nu cerșește posturi în guvernul PNL, dar că și-ar dori să se refacă, pe cât se poate, coaliția.

Suntem dispuși să discutăm orice, nu să acceptăm orice. Nu faci un guvern doar pentru a avea posturi în guvern. Trebuie să discuți obiective. De asta noi spunem de un meccanism mai clan de lunare a deciziilor în coaliție. Am propus un consens și pe structura bugetului și atunci nu mai există discuții că nu mai sunt bani la sănătate. Sunt lucruri care nu pot fi discutate unilateral”, a spus Dacian Cioloș.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *