Cioloș a DEMISIONAT de la șefia USR. Drulă, președinte interimar până la Congres

Dacian Cioloș a demisionat de la șefia USR după ce programul său de reformare a partidului a fost respins. Conducerea interimară a USR, după demisia președintelui formațiunii, va fi preluată până la Congresul partidului de către fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Drulă va asigura interimatul la șefia USR din poziția de vicepreședinte USR care a luat cele mai multe voturi la Congres. În octombrie anul trecut, la nivel individual, cel mai votat candidat a fost Cătălin Drulă, el primind 701 voturi.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a declarat luni, după demisia lui Dacian Cioloș din funcția de președinte al partidului, că obiectivul nr.1 al formațiunii este „să rămânem uniți”.

E un moment complicat, dificil pentru partid și îmi pare rău că s-a ajuns aici atât de repede după alegerile de anul trecut. Am încredere în înțelepciunea colegilor, e important să rămânem uniți. Dacian Cioloș rămâne în partid, a făcut multe pentru politică și va face multe în continuare. Cer înțelepciune de la colegi, să rămânem uniți și trebuie să ne păstrăm suflul și energia cu care ne-au cunoscut românii. Cioloș ne-a zis că va depune eforturi să țină partidul unit, ăsta e obiectivul nr.1”, a declarat Moșteanu, la Antena 3.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *