Spread the love

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va vizita Constanța. Ciolacu pleacă din pole position pentru funcția de președinte al partidului la Congresul care a tot fost amânat încă din 2019. În decembrie, Congresul social-democraților a fost stabilit pentru 29 februarie, apoi pe 14 februarie a fost amânat pentru 1 martie, pentru ca, odată cu venirea pandemiei de coronavirus, să fie din nou amânat. Social-democrații nici astăzi nu știu care va fi data exactă a Congresului, dat fiind contextul stării de alertă și al incertitudinii privind alegerile locale. Până acum, Ciolacu este singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD, iar acesta a precizat miercuri că în această perioadă organizează vizite regionale, Constanța figurând pe această listă.

„După ce o să mă sfătuiesc cu colegii mei, mai am două întâlniri săptămâna aceasta cu domnul Paul Stănescu, una la Constanța – cu Dobrogea și sudul țării și una la Craiova – cu Oltenia și sunt ferm convins că vom face un Comitet Executiv și împreună cu colegii mei o să anunțăm data. Am decis deja că nu mai vorbim de „echipa lui Ciolacu” sau altuia, vorbim de echipa PSD, sunt deschis să facem parte din echipa PSD cât mai mulți. Domnul Grindeanu a primit o invitație de a face parte din echipa PSD. Presupun că o să primim (răspunsul – n.r.) la Congres”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele interimar al PSD va vizita Constanța vineri sau sâmbătă, detaliile urmând a fi comunicate, așa cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, Radu Babuș.

În privința Congresului, social-democrații dezbat oportunitatea organizării acestuia la sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *