Ciolacu: „Sunt mândru de toți reprezentanții PSD de pe toate listele din România. Avem cele mai bune soluții în fiecare domeniu”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a depus joi candidatura pentru Parlamentul României, la Buzău. Liderul social-democrat a subliniat că partidul prezintă pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie cei mai buni specialiști și cei mai capabili de a reîntoarce România în drumul corect. Totodată, Ciolacu a arătat că România nu este pregătită pentru campania electorală, din cauza creșterii constante a numărului de infectări cu coronavirus.

Cea mai bună listă de candidați în fața românilor, cei mai buni specialiști și cei mai capabili de a reîntoarce România în drumul corect. Chiar dacă provocarea principală a României, mai ales după ultimele raportări, rămâne în continuare sănătatea – cheia atât a educației, cât și a locurilor de muncă și a creșterii nivelului de trai. Cu cât ne vom mobiliza, cu cât actualii guvernanți vor respecta regulile și părerile specialiștilor, cu atât mai repede ne vom recâștiga viața de dinainte. PSD a venit în Parlament cu foarte mulți reprezentanți ai domeniului medical. În schimb sunt prea puțini în acest moment cei care pot scoate România din această criză sanitară. (…) Dacă vom avea timp să redresăm economia, să plătim împrumuturile aberante făcute de actuala guvernare, sănătatea în schimb nu o vom putea redresa decât în timp real. Sunt mândru de toți reprezentanții PSD de pe toate listele din România. De departe, avem cele mai bune soluții în fiecare domeniu. (…) Fac în continuare un apel la președintele României să încerce măcar să fie președintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent, cifrele de astăzi ne dovedesc că direcția, măsurile de prevenire și măsurile urgente care trebuiesc (sic!) luate, că acest trend ascendent să fie oprit, nu sunt cele corecte și consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campania electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor și dialogul cu toate forțele politice și acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă președintele României renunță a mai fi și președintele PNL”, a spus Marcel Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.