Ciolacu, replică pentru Cîțu: „Am auzit că l-a propus pe Rafila premier. Sunt de acord”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că este de acord ca Alexandru Rafila să fie premier. Reacția vine în contextul în care Florin Cîțu a spus aseară că l-a propus în fruntea Guvernului pe Alexandru Rafila, dar Marcel Ciolacu nu ar fi fost de acord.

Îi lămuresc pe colegii mei ca dl Rafila să fie prim-ministru. Repet, dacă dl Cîțu mi-a făcut această propunere, îl anunț că sunt de acord. Am auzit în spațiul public că domnul prim ministru demis mi l-a propus pe dl Rafila. Sunt total de acord. Vă repet, dl Cîțu a spus în spațiul public că mi l-a propus pe dl Rafila și că l-am refuzat. Îl anunț că eu nu refuz această propunere. Înseamnă că avem un prim ministru asupra căruia am picat de acord”, a spus Ciolacu, la sediul PSD.

Minte Florin Cîțu sau minte Marcel Ciolacu? Președintele PSD a anunțat, astăzi, că la negocierile dintre PSD și PNL nu s-a discutat varianta ca Alexandru Rafila să fie premier. Iată ce a declarat Marcel Ciolacu pentru Digi Fm:

Asta dacă lucrurile ar fi fost așa. Dacă domnul Cîțu dorește și acceptă ca domnul Rafila să fie prim-ministru al României, nu am nici cea mai mică problemă. Dacă domnul Cîțu este de acord cu domnul Rafila prim-ministru, eu merg la Cotroceni cu propunerea de prim-ministru domnul Rafila. Înseamnă că PSD și PNL au găsit un nume comun în persoana domnului profesor Rafila și eu sunt total de acord.

Bogdan Miu, Digi FM: Dar și dânsul l-a propus pe Dan Vâlceanu și dumneavoastră cum ați reacționat?

Marcel Ciolacu: Nu mi l-a propus pe domnul Dan Vâlceanu”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *