Ciolacu, reacție la programul de guvernare al PNL – USR-PLUS – UDMR: „Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a avut o primă reacție la programul de guvernare al PNL. Ciolacu spune că pentru români urmează o perioadă de austeritate.

Programul de Guvernare al #nouluiCDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiunielectorale aruncate la gunoi! Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: #austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare! Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai #profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare; Se bagă din nou pe gât românilor #privatizareaSănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private; Se privatizează chiar și #încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene. PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în #CoalițiaVânzătorilordețară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!“, a transmis Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *